Personalen är styrkan på Söråkers Herrgård

Maria Åman

Platschef

Med en positiv livssyn och en härlig energi, bjuder Maria på ett värdskap utöver det vanliga på Herrgården. Maria har gedigen erfarenhet från hotellnäringen och de största hotellkedjorna. På fritiden utövar hon musik i olika former och hon har ett stort behov av naturen och familjen.

Jane Jonsson

Driftschef

Med hög servicenivå, engagemang och värme månar Jane om våra gäster. Hon sätter din trivsel i första rummet med målsättningen att du ska återkomma till oss. Ett konststycke hon lyckas bra med. Jane kopplar gärna av på böljan den blå eller på fjällets högsta topp.

Åsa Ljusberg

Bokningsansvarig

Vår kompetenta och duktiga Åsa är troligen den första du möter när du kommer till oss på herrgården. Ett glatt leende finns alltid att bjuda på från denna glada och busiga tjej! På fritiden så njuter hon gärna med familjen uppe i Björnrikesfjällen eller under en palm på varmare breddgrader.

Mika Kalliojärvi

Vaktmästare och konferensvärd

Mika har tidigare varit köksmästare här på Herrgården men flyttade med familjen till Funäsdalen några år. Nu som nyinflyttad i vackra Söråker så är vi väldigt glada att ha honom tillbaka i vårt glada Herrgårdsgäng! Mika tar varmt emot er och hjälper er tillrätta i lokalerna och ser till att er konferens blir den allra bästa.

Ann-Helene Tyberg

Husfru

Med gröna fingrar och blick för det vackra pysslar och piffar Ann-Helene om i huset så att våra gäster ska trivas och känna sig hemma hos oss. Ett stort hjärta och nära till skratt som smittar är en bra beskrivning av ”Nenna”. När hon inte pysslar och piffar så är ett stort intresse hästar. Ett intresse som hon delar med sina två fina döttrar.

Jennie Lindström

Restaurang

Ett av de mest bländande leenden som möter dig i matsalen står med all sannolikhet Jennie från Boden för. Hon är tjejen som har förmågan att få våra gäster att känna sig så där alldeles extra speciella. När hon inte arbetar i matsalen är hon med all sannolikhet och leder ett spinningpass eller är ute på reseäventyr.

Ewa Efraimson

Frukostvärdinna

Ewa är en av våra trotjänare som har hjärtat ordentligt förankrat i Söråkers Herrgård. Hon har blick för det vackra, ser till att våra gäster trivs och här på gården tillverkar hon dessutom sin egen fantastiskt goda senap, Effas senap.

Monika Cederqvist

Hotellvärdinna

Noggrann och med talanger likt ”Ernst” tar Monica sig an sitt jobb med stor pliktkänsla och glädje. Morgonpigg möter hon alltid upp med ett leende vid frukost eller konferens, många talanger har hon på sin lyra! Hemma njuter hon gärna med sitt barnbarn eller renoverar och gör fint hemma i villan.

Chomchoel Isama-At

Städpersonal

Alltid rent och snyggt, det är Chomchoels motto. Ett motto som hon lever upp till med bravur, det riktigt skiner där hon dragit fram. Hennes bländande leende och trevliga framtoning är mycket uppskattat av våra gäster. Chomchoel kommer ursprungligen från Thailand och trivs numera på solsidan i Söråker.

Daniel Östling

Kökschef

Herrgårdens egen mästerkock Daniel, som vunnit tävlingar i kampen om att vara Sundsvall bästa kock. Han är lite av en expert när det gäller matavvikelser samt allergier och sätter alltid våra gästers välmående som högsta prioritet. På fritiden är det träning och familjen som gäller.

Peo Eklund

Kock

En kompetent och erfaren kock med en härlig energi och glädje som sprider sig i hela huset. Peo erbjuder god och vällagad mat tillsammans med kökschef Daniel Östling. Peo är mycket aktiv och älskar äventyr och tränar mycket.

Gunilla Nordin

Restaurang/ Kock

Vår Gunilla är Herrgården trogen sedan många år. Trots livet som pensionär så kommer hon gärna och jobbar med oss, och det är vi glada för! Mycket har hon att lära oss alla efter många år av egen restaurang och företagsverksamhet. Så fort hon kan så åker hon iväg med familjen på kryssning och upptäcker världen.

Konferens & möten

Effektiva möten och konferenser i personlig och lugn omgivning med närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt Midlanda flygplats.

Läs mer / boka

Hotell & paket

Vi bäddar för välbefinnande och har rum för allt från affärslogi och konferenser till bröllop och fest. Välkommen vem du än är.

Läs mer / boka

Bröllop & fest

Dukat för bröllop och ögonblick att minnas. Hos oss firar du dop, bröllop, födelsedagar och andra högtider i en unik miljö med en historisk inramning.

Läs mer / boka