Jobba hos oss

Just nu har vi följande tjänster lediga. Hör gärna av dig om du har frågor kring dem. Vi ser fram emot din ansökan.

Vi söker extrapersonal till restaurangen

Söråkers Herrgård är en modern hotell- och konferensanläggning i personlig och lugn omgivning med rum för boende, konferens och fest.

Dina arbetsuppgifter
Till vår restaurangverksamhet söker vi extrapersonal. Arbetsuppgifterna har stor variation där du både kommer att jobba med servering av frukost, lunch och middag. Då vi är en mindre arbetsplats deltar vi också i arbetet ute i baren och med enklare uppgifter i köket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad och har erfarenhet av servering. Det är meriterande om du är kunnig i och har ett intresse av mat och dryck.

Vi söker en prestigelös medarbetare som vill ha ett brett arbetsområde med en positiv inställning och som är resultatorienterad med god samarbets- och utvecklingsförmåga.

Arbetstider och omfattning
Extra vid behov. Tjänstgöring även kvällar och helger.

Ansökan och kontaktpersoner
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platsanvarig Jane Jonsson via mail jane@sorakersherrgard.com eller telefon 060-408 40.

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Söråkers Herrgård ingår i koncernen Folkets Hus och Park i Sundsvall som även bedriver verksamhet i Folket Park och Tonhallen, Citygaraget i Folkets Hus samt är delägare i Filmstaden. Quality Hotel Sundsvall ingår också i vår koncern.

Konferens & möten

Effektiva möten och konferenser i personlig och lugn omgivning med närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt Midlanda flygplats.

Läs mer / boka

Hotell & paket

Vi bäddar för välbefinnande och har rum för allt från affärslogi och konferenser till bröllop och fest. Välkommen vem du än är.

Läs mer / boka

Bröllop & fest

Dukat för bröllop och ögonblick att minnas. Hos oss firar du dop, bröllop, födelsedagar och andra högtider i en unik miljö med en historisk inramning.

Läs mer / boka