Goda vitsord från nöjda kunder på Söråkers Herrgård

Våra kunder är vår främsta drivkraft. Berätta gärna hur du upplever din vistelse på Söråkers Herrgård så vi vet vad som är bra och vad vi kan förbättra. Här följer citat från nöjda kunder, ord som inspirerar oss och ger oss energi att utveckla vår service.

”Enastående service.”

Vi skulle anlända ganska sent en söndagkväll i juli. Personalen på Söråkers Herrgård kontaktade oss i förväg för att tala om att restaurangen var stängd just denna kväll och erbjöd oss smörgåsar vid ankomsten. När vi kom väntade en strålande smörgåsbricka och en flaska vin i herrgårdens bästa rum. På morgonen åt vi en härlig frukost och fick en guidad tur på herrgården. En enastående, vänlig och personlig service!
Göran & Christina

”Den perfekta festen.”

Vi vill tacka för en otroligt bra genomförd fest från er sida. Allt var perfekt: Mottagandet, maten och servicen. Det här kan ni. Vi är otroligt nöjda med vår fars 85-års dag. Hälsa det till kocken, serveringspersonal och övrig personal. Tack, tack!
Familjen Holmqvist

”Minnesvärd bröllopsdag.”

Med ett stort engagemang och lyhördhet samt en mycket god känsla för mat och dryck gjorde ni vår bröllopsdag oförglömlig. Ni är fantastiska!
Anna & Daniel

”Våra drömmars bröllopsfest.”

Tusen tack alla ni underbara människor på Söråkers Herrgård för att ni gjorde vår bröllopsfest och vistelse så bra som vi bara vågat drömma om!!
Inget hade kunnat vara bättre; maten, servicen, stället..ni är helt oslagbara!
Stort tack & på återseende!
Ida & David

”Herrgården inspirerar till att hålla fest.”

Fortsätt med det underbara stilarbetet, hela herrgården har gett mig inspiration att fira min och min frus 10 åriga bröllopsdag.
Kjell-Åke Berglund

”Vi rekommenderar andra att välja Söråkers Herrgård.”

Vi är mycket glada att vi valde Söråkers Herrgård för vår verksamhetsdag i år. Vi återkommer gärna till er och vi kan också rekommendera andra att välja er.
Lena Eklöf-Viklund, Hellbergsgården

Konferens & möten

Effektiva möten och konferenser i personlig och lugn omgivning med närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt Midlanda flygplats.

Läs mer / boka

Hotell & paket

Vi bäddar för välbefinnande och har rum för allt från affärslogi och konferenser till bröllop och fest. Välkommen vem du än är.

Läs mer / boka

Bröllop & fest

Dukat för bröllop och ögonblick att minnas. Hos oss firar du dop, bröllop, födelsedagar och andra högtider i en unik miljö med en historisk inramning.

Läs mer / boka