Mat och dryck i perfekt harmoni förhöjer måltiden

Det sägs att mat kan förmedla köksmästarens passion, känslor och personlighet. Vi föreslår att du lär känna vår kock Daniel Östling genom de smakupplevelser han serverar. Nyskapande och väldoftande anrättningar med norrländsk touch samt fina råvaror, ofta hämtade från skogens vilt och vatten, är Daniels signum.

Servering och hantering av kvalitetsdrycker är en ädel konst. Liksom att finna den perfekta kombinationen av mat och dryck. Vår somelier guidar dig gärna till nya smaksensationer som är resultatet av mat och dryck i perfekt harmoni.

Upplevelsen och bemötandet är viktiga ingredienser

En minnesvärd måltid berör alla sinnen. Sköna skratt, intressanta samtal, bra bemötande och mysig atmosfär påverkar totalupplevelsen lika mycket som smaker som förför. Hos oss är gästen viktigast och den insikten genomsyrar allt vi gör i vår strävan att leverera den perfekta upplevelsen i vår restaurang. Kvittot på att vi lyckats i våra ansträngningar är ord vi aldrig glömmer från nöjda gäster. Som till exempel: ”Jag har varit på många ställen, men aldrig ätit så god mat som i kväll. Helt underbart gott.”

Konferens & möten

Effektiva möten och konferenser i personlig och lugn omgivning med närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt Midlanda flygplats.

Läs mer / boka

Hotell & paket

Vi bäddar för välbefinnande och har rum för allt från affärslogi och konferenser till bröllop och fest. Välkommen vem du än är.

Läs mer / boka

Bröllop & fest

Dukat för bröllop och ögonblick att minnas. Hos oss firar du dop, bröllop, födelsedagar och andra högtider i en unik miljö med en historisk inramning.

Läs mer / boka