Moderna konferenslokaler med rum för många

Våra moderna konferenslokaler, namngivna efter träd och blommor från trädgårdsskolans tid och från herrgårdsparken, rymmer upp till 130 personer. Här finns rum för effektiva möten och konferenser med varm atmosfär i härlig herrgårdsmiljö nära Sundsvall, Härnösand och Timrå.

Konferenslokalerna är utrustade med PC-kanon, OH-projektor, blädderblock, whiteboard samt skrivmaterial till deltagarna. Vid behov så ordnar vi TV, video och DVD, förboka gärna.
Vatten, frukt och godis finns i anslutning till varje konferenslokal.

Konferenslokaler och kapacitet

Kapaciteten för nedanstående konferenslokaler och grupprum är beräknad efter biosittning som ger maximal kapacitet. Vi anpassar möbleringen efter dina behov, kontakta oss så skräddarsyr vi din konferens eller ditt möte.

Brunkullan: 130 personer

Mosippan: 35 personer

Löfgrens Salong: 31 personer

Trädgårdsflygeln: 45 personer

Avenboken: 17 personer

Kapellet: 61 personer

Hattrummet: 8 personer

Styvmorsviolen: 10 personer

Linblomman: 6 personer

Tujan: 10 personer

Valnöten: 12 personer

Paradisäpplet: 8 personer

Granen: 10 personer

Björken: 10 personer

 

 

Konferens & möten

Effektiva möten och konferenser i personlig och lugn omgivning med närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt Midlanda flygplats.

Läs mer / boka

Hotell & paket

Vi bäddar för välbefinnande och har rum för allt från affärslogi och konferenser till bröllop och fest. Välkommen vem du än är.

Läs mer / boka

Bröllop & fest

Dukat för bröllop och ögonblick att minnas. Hos oss firar du dop, bröllop, födelsedagar och andra högtider i en unik miljö med en historisk inramning.

Läs mer / boka