Aktivitetslista

Följande aktiviteter förbokas:

Spabad med bastu
Njut under bar himmel i våra två härliga spabad utomhus med utsikt över herrrgårdsparken, samt dam- och herrbastu inomhus. I priset ingår badrockar och badtofflor.

Tider: 9-11, 13-15, 17-19 och 21-23.
Pris: 132 kr /p. (pris exkl 12% moms)

”Vad säger du?!” (1,5-2 tim)
På ett roligt sätt får ni upp ögonen för hur olika vi människor kan uppfatta och tolka budskap. I denna aktivitet söker vi förståelse för detta genom att gruppen tillsammans med en handledare får ta sig an övningar där lyhördhet och kommunikation är viktiga förutsättningar för att lyckas. En lagom vässad aktivitet att bygga vidare från. Genomförs med fördel utomhus.
Pris: 280 kr/p (10-40 personer)

Scenen är er! (2 tim)
Bygger på att varje lag skall på givet ämnet göra ett framträdande. De skall först samla poäng i en enkel kamptävling och får sedan utefter poäng välja rubrik till sitt framträdande. De tilldelas rekvisita och tips och råd om vad de skall tänka på. När alla har framfört sitt lilla skådespel så röstar alla lag på vilka de tyckte var bäst. Mycket underhållande och gruppstärkande.
Pris: 280 kr /p (15-70 personer)

GPS-navigering  i Parken (1,5 tim.)
Under roliga former lär ni er den moderna navigeringstekniken. Hitta till punkter runt om i parken för att hämta prylar eller lösa uppgifter. Helt enkelt en form av skattjakt för vuxna! Kräver dagsljus och barmark.
Pris: 280 kr/p (min. 10-50 personer)

Antikt eller bara gammalt ? (1,5 tim.)

I ett engagerande och lärande tävlingsmoment klurar och funderar ni kring ett antal gamla föremål. Ni  skall bestämma ålder, sätta ett värde, gissa användnings-område m.m. Allt under ledning av erfaren antikhandlare. Vinnaren tilldelas ett fint pris från antikboden.
Pris: 250 kr/pers (min. 3000 kr) (10-40 personer)

Matmakarna (2 tim.)
Laga en gourmetmiddag under ledning av erfaren och kunnig kock. Lär Dig också hur man dukar upp till en fin middag. Max antal deltagare: 12 personer.
OBS !  Kan ej bokas kvällar då vi har många andra matgäster i huset.
Pris: 250 kr/p + middag.

Parkuppdraget (1,5 tim.)
Lagvis löser ni en mängd olika uppgifter runt om i herrgårdens park. Tiden är begränsad så det gäller att vara effektiv för att ta hem segern. En fartfylld aktivitet för den riktigt stora gruppen, ju större desto roligare! Kräver dagsljus.
Pris: 220 kr/p (30-150 personer)

Kluriga kampen (1,5 tim.)
Klassisk poängjakt inomhus. Ni tävlar lagvis och skall hitta till platser i huset där ni löser kluriga uppgifter. Allt sker under begränsad tidstillgång så taktik och tillvägagångsätt kan vara helt avgörande.
Pris: 190 kr/p (10-40 personer)

Utmaningen (1,5 tim.)
Med inspiration från kända TV-lekar och sällskapsspel tävlar ni i allmänbildning, musik och rita för att samla poäng. Poäng som ni sedan satsar på motståndarnas prestationer i diverse underhållande utmaningar.
Pris: 250 kr/p (10-60 personer)

Tokroliga kamper (1,5 tim.)
Kämpa sida vid sida i prestigefyllda grenar som rövpåse, spotta råtta, klädnypan och andra roliga inslag. Lättsamma grenar där alla kan delta. Kräver dagsljus.
Pris: 220 kr/p (10-50 personer)

Musik (1-2 tim.)
Här finns flera spännande möjligheter. Låt välutbildade musikhandledare lotsa er i musikaliska lekar. Musikkrysset är en lättsam aktivitet där en duktig musiker sjunger, spelar och ställer frågor till sångerna. Det hela är upplagt som ett korsord. Kan med fördel genomföras till fördrinken, kaffet eller bara som ett uppiggande inslag i programmet. Eller ta steget fullt ut och spela in en egen CD-skiva, Musikverkstans mobila studio kommer till er på Söråkers Herrgård. Vi lovar att slutresultatet blir bättre än vad ni själva vågar tro!
Pris 1 000 kr +från 130 kr/p (10-50 personer)

Målning (2 tim.)
Med ett gemensamt tema släpper Ni loss fantasin och skapar tillsammans! Aktiviteten leds av inspirerande handledare med mångårig erfarenhet.
Pris: 300 kr/p. Priset gäller för minst 11 personer. Övrigt – begär offert.

Annorlunda frågeslingan (1-1,5 timme)
Ge er ut i friska luften på en engagerande promenad. Klassiska 1×2-frågor blandas med gissa, känn och uppskatta. Oväntade kunskaper kan komma till användning. Kräver dagsljus.
Pris: 150 kr/p. (10-150 personer)

Problemlösarn (2 tim.)
En av våra mest populära aktiviteter. En lagtävling med gåtor, kluringar och allmänbildning som kombineras med lättare fysiska inslag där deltagarnas samarbetsförmåga ställs på prov. Tålamod, lyhördhet och kunskap, allt behövs för ett lyckat resultat. Genomförs utomhus, maj-okt.
Pris: 280 kr/p. (25-120 personer)

Maktspelet (1,5 tim.)

Här får ni svaret på vem/vilka som är bäst lämpad att driva den anrika Herrgården. Aktiviteten grundar sig till stor del på gårdens egen historia. I en prestigeladdad släktfejd bevisar man lagvis sina färdigheter. Nytt, lärorikt och roande.
Pris: 295 kr/ p. Lättare tilltugg ingår.

Konferensyoga ( 45 – 60 min )
Under en konferens kan vi erbjuda ett 45 min eller 60 min yogapass. Efter ett yogapass kan deltagarna lättare ta till sig information. Dels har det intellektuella sinnet fått vila samtidigt som kroppen har fått aktiverats och fått mer energi. Det kortare, 45 minuters passet, kan med fördel göras på stol och utan att byta kläder men ändå ge en påtaglig effekt. Vi avslutar alltid med en guidad avslappning. Vid det lite längre yogapasset, 60 minuter, rekommenderar vi att deltagarna byter om till ledigare kläder men även här avslutar vi med en guidad avslappning. Ledare är Björn och Brahma som är erfarna yogalärare och har drivit Yoga Studion i Sundsvall och Härnösand sedan 2001.
Pris 1-24 pers: 45 min – 2000 kr, 60 min – 2500 kr (exkl moms 6%)
Pris 25-45 pers: 45 min -3000 kr, 60 min – 3500 kr (exkl moms 6%)


Övriga aktiviteter endast enligt begärd offert
:
Islandshäst
Golf
Fiske
Kanot/Kajak
Surströmming med studiebesök
Walk and Talk
Strandpromenad
Skidåkning

Samtliga priser är exklusive moms 25%. (Spabad 12% moms.)
Kom gärna med egna förslag – vi hjälper gärna till att arrangera andra aktiviteter.

 

Konferens & möten

Effektiva möten och konferenser i personlig och lugn omgivning med närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt Midlanda flygplats.

Läs mer / boka

Hotell & paket

Vi bäddar för välbefinnande och har rum för allt från affärslogi och konferenser till bröllop och fest. Välkommen vem du än är.

Läs mer / boka

Bröllop & fest

Dukat för bröllop och ögonblick att minnas. Hos oss firar du dop, bröllop, födelsedagar och andra högtider i en unik miljö med en historisk inramning.

Läs mer / boka