Aktiviteter

Oavsett om du söker energikickar, pulshöjare eller avkoppling för kropp och själ har du kommit rätt. Söråkers Herrgård är naturskönt beläget nära skogen, havet, älven och staden. Nära till lugnet. Nära till aktiviteterna. Nära till den där lilla upplevelsen som blir det största minnet. Som den gången då deltagare från 21 olika länder fick uppleva snö för första gången en härlig vinterdag på herrgården. Vi skräddarsyr din upplevelse efter dina behov, välkommen att berätta hur du vill ha det.

Gruppaktiviteter som som roar och utvecklar.

Söråkers Herrgård samarbetar med flera entreprenörer, Aktivera i Sundsvall erbjuder aktiviteter för grupper. Ökad harmoni, en mer sammansvetsad grupp och goda resultat i organisationen är målsättningen. Tala om vad du vill uppnå så hjälper vi dig med bokning och genomförande.
Klicka här för att läsa Söråkers Herrgårds aktivitetslista.

Avkoppling för kropp och själ.

Bara vistelsen på Söråkers Herrgård gör att du slår av på tempot i omgivningar som inbjuder till vila. Som gäst har du tillgång till bastu, motionsrum och närheten till naturen. Vi rekommenderar en promenad längs Söråkers strandpromenad, promenaden är fantastisk och måste upplevas tipsade en av våra gäster från Göteborg-

Spabad & Bastu

Njut under bar himmel i våra två härliga spabad utomhus med utsikt över herrrgårdsparken, samt dam- och herrbastu inomhus. I priset ingår badrockar och badtofflor.

Tider: 9-11, 13-15, 17-19 och 21-23.
Pris: 150 kr/pers inkl moms

Relaxmeny:

Snacks 40 kr/pers

Ost & Korvbricka 80 kr/pers (hemmagjorda korvar av lokalproducerat kött samt ostar)

Grönsaker med dip 50 kr/pers (morötter, gurka, selleri och frukt bla samt dip)

Närande mat och dryck.

Temamiddagar, middag i Packladan, choklad- eller tequilaprovning. Med en kock som uträttar stordåd i köket och en sommelier som dessutom är Master of Tequila dukar vi upp aktiviteter som är relaterade till matens och dryckens njutningar. Storheten i att inta eftermiddagskaffe eller varm choklad och kanelbulle utomhus vid en öppen eld en gnistrande vinterdag är svårslagen. Kontakta oss så berättar vi mer.

Goda utsikter för bra golfspel vid havet.

Affärsgolf, tävling eller sällskapsrunda? På Timrå Golfklubb är fältet öppet för schysst spel på en 18-håls seaside golfbana mitt i Indalsälvens delta endast sex minuters bilväg från Söråkers Herrgård. Kontakta oss så skräddarsyr vi din golfupplevelse.

Fiskelycka i Indalsälvens unika delta.

Låt oss agna med exklusivt fiske i Indalsälven under handledning av Arne Perming, Bergeforsfisket och Lögdö vildmark. Här kanske du får fiskeintresserade kunder på kroken genom att bjuda på en aktivitet med möjlighet till napp.

Fyra slalombackar till din stora glädje.

Vintertid erbjuder Söråkers Herrgård närhet till fyra slalombackar inom 3,5 mils radie. Alla med förutsättningar för bra skidåkning. Sundsvalls Slalombacke har world cup status och fantastisk utsikt över staden och havet. Sidsjöbacken i Sundsvall är en utmärkt familjebacke med funpark, skogsslinga, skidlek, och pulkbacke. Skönviksbacken i Timrå är den längsta i distriktet och uppgår till 900 meter. I familjevänliga Nolbybcken i Kvissleby finner du funpark och handikappanpassad barnbacke.

Nog med äventyr? Välkommen tillbaka in i värmen efter en dag i backen. Säg till så slår vi på bastun i god tid.

Konferens & möten

Effektiva möten och konferenser i personlig och lugn omgivning med närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt Midlanda flygplats.

Läs mer / boka

Hotell & paket

Vi bäddar för välbefinnande och har rum för allt från affärslogi och konferenser till bröllop och fest. Välkommen vem du än är.

Läs mer / boka

Bröllop & fest

Dukat för bröllop och ögonblick att minnas. Hos oss firar du dop, bröllop, födelsedagar och andra högtider i en unik miljö med en historisk inramning.

Läs mer / boka