Miljöer för framgångsrika möten

Utveckling har sin grund i utbyten av kreativitet och idéer i miljöer där energier kan flöda fritt. Söråkers Herrgård har rum för möten med modern konferensutrustning i personlig och lugn omgivning. Här sker möten i konferensrum som rymmer upp till 130 personer. Här sker idéutbyten under arvet av de handlingskraftiga män och kvinnor som bidragit till att föra herrgården till den position den har i dag som modern konferensanläggning. Här är allt möjligt.

Centralt beläget med goda kommunikationer och närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt flygplats Sundsvall Timrå Airport är Söråkers Herrgård den perfekta mötesplatsen för företag från när och fjärran. Här finns utrymme för personalfest, kick-off och konferens med ett brett utbud av aktiviteter i natursköna omgivningar. Nära, men ändå avskilt.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi skräddarsyr din konferens och stödjer ditt behov av effektiva möten. Välkommen till Söråkers Herrgård.

Konferens & möten

Effektiva möten och konferenser i personlig och lugn omgivning med närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt Midlanda flygplats.

Läs mer / boka

Hotell & paket

Vi bäddar för välbefinnande och har rum för allt från affärslogi och konferenser till bröllop och fest. Välkommen vem du än är.

Läs mer / boka

Bröllop & fest

Dukat för bröllop och ögonblick att minnas. Hos oss firar du dop, bröllop, födelsedagar och andra högtider i en unik miljö med en historisk inramning.

Läs mer / boka