Erbjudanden & paket

Mysiga temakvällar med övernattning

Med en kock som uträttar stordåd i köket och en sommelier som dessutom är Master of Tequila dukar vi upp ett smörgåsbord av aktiviteter som är relaterade till matens och dryckens njutningar. Unna dig en temamiddag med övernattning och en god frukostbuffé morgonen därpå. Perfekt födelsedagsfirande! Läs mer!

Aktiviteter

Söråkers Herrgård är naturskönt beläget nära skogen, golf, havet, älven, fiske, staden och shopping. Nära till lugnet. Vi skräddarsyr din upplevelse efter dina behov, välkommen att berätta hur du vill ha det. Storheten i att inta eftermiddagskaffe eller varm choklad och kanelbulle utomhus vid en öppen eld en gnistrande vinterdag är svårslagen. Läs mer!

 

Konferens & möten

Effektiva möten och konferenser i personlig och lugn omgivning med närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt Midlanda flygplats.

Läs mer / boka

Hotell & paket

Vi bäddar för välbefinnande och har rum för allt från affärslogi och konferenser till bröllop och fest. Välkommen vem du än är.

Läs mer / boka

Bröllop & fest

Dukat för bröllop och ögonblick att minnas. Hos oss firar du dop, bröllop, födelsedagar och andra högtider i en unik miljö med en historisk inramning.

Läs mer / boka