Aktiviteter

Oavsett om du söker energikickar, pulshöjare eller avkoppling för kropp och själ har du kommit rätt. Söråkers Herrgård är naturskönt beläget nära skogen, havet, älven och staden. Nära till lugnet. Nära till aktiviteterna. Nära till den där lilla upplevelsen som blir det största minnet.

Med närheten till Indalsälvens unika delta och havet erbjuds bad, cykel, vandring, fiske, kajak, friluftsliv samt golf på Timrå Golfklubbs fantastiskt fina seasidebana. En kort resa till Sundsvalls stenstad eller norrlands största och populäraste köpcentrum i Birsta möjliggör shopping i kubik. Vi rekommenderar er att inte missa  en skön avkopplande promenad längs Söråkers strandpromenad som ligger bara 400 meter från herrgården.

Konferens & möten

Effektiva möten och konferenser i personlig och lugn omgivning med närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt Midlanda flygplats.

Läs mer / boka

Hotell & paket

Vi bäddar för välbefinnande och har rum för allt från affärslogi och konferenser till bröllop och fest. Välkommen vem du än är.

Läs mer / boka

Bröllop & fest

Dukat för bröllop och ögonblick att minnas. Hos oss firar du dop, bröllop, födelsedagar och andra högtider i en unik miljö med en historisk inramning.

Läs mer / boka