Ditt bröllop når sin fullbordan i storslagen miljö

De ögonblick som tar andan ur oss är stunder vi vill minnas för alltid. Ditt bröllop är just ett sådant ögonblick. Här på Söråkers Herrgård gör vi allt vi kan för att bröllopsdagen ska bli den absolut största och bästa. Ett minne för livet.

 

Herrgårdsparken inbjuder till sommarbröllop med vigsel i skuggan av träd som sett tidevarv komma och gå. Andra vackra miljöer är verandan eller i herrgården. Eller låt ett gnistrande vinterbröllop lysa upp den mörkaste tiden på året med kärlek, värme och hopp om en blomstrande framtid.
Söråkers Herrgård utgör en storslagen miljö för bröllopsfesten endast fem till femton minuters bilresa från Tynderö kyrka, Timrå kyrka, Hässjö kyrka och Lögdö kapell. Vi bokar gärna transport med häst och vagn, bil eller annat färdmedel efter önskemål.
Den här dagen är din och ska bli ett minne för livet. Berätta för oss hur du vill ha det så hjälper vi dig att skapa det bröllop du vill ha. Allt är möjligt och vårt uppdrag är att förverkliga din dröm. Kontakta oss.

En bra start betyder mycket.

Uttrycket ”I dag är första dagen på resten av ditt liv” passar väl in i sammanhanget. Välkommen att ge ditt äktenskap en bra start genom att anlända till herrgården redan dagen före bröllopet för en god natts sömn, frukost i lugn och ro samt bröllopsförberedelser på plats. Vi bereder rum för frisersalong om du önskar det och om några av gästerna vill göra sig fina hos oss löser vi det på ett smidigt sätt.

Brudskål ute i herrgårdsparken eller i historisk miljö inomhus.

Låt firandet ta fart med en brudskål efter själva vigseln. Ute i det gröna eller kanske i Kempesalen där historiens vingslag slår extra tungt med herrgårdens gamla patroner och grosshandlare som vittnen där de hänger porträtterade på väggarna. Mousserande vin eller Champagne? Dryckesbuffé med lättare drycker? Valet är ditt.
Här finns tid och rum för fotografering av gästerna, aktiviteter och eventuella upptåg planerade av toastmaster/toastmadame. Planera tillsammans med oss så ser vi till att programmet flyter på.

Bröllopsmiddag med uppsluppet umgänge på menyn.

Väl till bords är det dags att njuta av god mat, uppsluppet umgänge, tal och kanske underhållning i någon form. Normalt tar en trerätters bröllopsmiddag tre timmar, vet du med dig att det kan bli många tal och andra programinslag rekommenderar vi att du tidigarelägger middagen för att säkerställa att kvällen räcker till.
En liten paus ger utrymme för en bensträckare och uppsluppet mingel innan det är dags för bröllopstårta och kaffe med eller utan avec beroende på hur du vill ha det.

Rum för dans och festligheter natten lång.

Lilla Matsalen på herrgården lämpar sig väl för dans och har utrymme för ett litet band eller DJ. Vi hjälper gärna till med förslag på musik som lockar till att ta en svängom och höjer stämningen ytterligare.

Söråkers Herrgård har bar som håller öppen fram till kl 02.00 och vill ni bjuda gästerna på något gott att dricka efter middagen har vi litet olika lösningar. Låt oss prata igenom hur du vill ha det innan bröllopet.

Avrunda kvällen mätt och belåten.

Nattamat brukar vara uppskattat på småtimmarna. Varm korv med bröd i trädgården eller Janssons frestelse är klassiker som aldrig slår fel. Eller kanske något helt annat? Valet är ditt.

Fulländat firande med gemensam frukostbuffé.

Önskar du sova ut dagen efter och äta frukostbuffé samt öppna paket tillsammans med gästerna föreslår vi frukostservering klockan 9–11. Njut av den första fantastiska dagen tillsammans med din äkta hälft i lugn och ro innan ni checkar ut som man och hustru. Lycka till tillsammans i livet och välkommen åter för att fira nästa högtid. Dop snart kanske?

Bröllopspaket 2017

- Brudskål mousserande
- Trerätters middag
- Vinpaket (ett glas per rätt)
- Kaffe och bröllopstårta
Pris: 895:- per person

Vi erbjuder brudparet en gratis provsmakning av bröllopsmenyn i förväg vid minimum 25 gäster.

Bröllopsnatt
Förgyll er bröllopsdag med en hotellövernattning i vår svit.

- 1 dygn i bröllopssvit
- bastu och bubbelbad
- mousserande vin och choklad på rummet
- frukost
Pris: 1900:- för 2 personer

Hotell, boende på herrgården

Del i dubbelrum 450:-/person och dygn
Enkelrum 565:-/person och dygn
Extrabädd 250:-/ person och dygn
Spjälsäng 100:-/ säng och dygn

 

Samarbetspartners

Fotograf Jannice Thelander

www.frokenfotograf.se

Frisör, Salong Sax

Tfn 060-401 80

Delta Blommor

Tfn 060-404 35

Konferens & möten

Effektiva möten och konferenser i personlig och lugn omgivning med närhet till Sundsvall, Härnösand, Timrå samt Midlanda flygplats.

Läs mer / boka

Hotell & paket

Vi bäddar för välbefinnande och har rum för allt från affärslogi och konferenser till bröllop och fest. Välkommen vem du än är.

Läs mer / boka

Bröllop & fest

Dukat för bröllop och ögonblick att minnas. Hos oss firar du dop, bröllop, födelsedagar och andra högtider i en unik miljö med en historisk inramning.

Läs mer / boka